Blodprov

Denna fredag tog jag mig i kragen och åkte till Hälsocentralen för blodprovet som jag behövde ta, har skjutit upp det nu hela veckan..! Så jag tog bussen dit och gick sen på cafe´och sen lite fredagsshopping. Har även hunnit diska, laga sallad och varit och hälsa på min hundkompis. Sedan väntar en bastukväll mig.

Sol ute och inne

Solen har visat sig idag, skönt efter en massa mulna snöiga dagar. Solen jag känner inne är för att jag på ett plan iallafall nu känner mig väldigt nöjd med mitt liv, de vänner jag har i mitt liv, som hjälper mig, hittar på saker med mig och finns där för mig är guldvärda och gör mitt liv värt att leva och gör mig att le, hjärtat strålar och jag kan bara känna tacksamhet för de mänskor jag har i mitt liv. Jag njuter av hemmalivet, ensam eller med en god vän vid min sida, jag njuter även av kvällar ute bland mänskor eller andra händelser utöver det vardagliga. Allt smått som gör mig glad försöker jag göra ofta och njuta av det jag har just NU!!!!

Tillbaka på jobb

Min ledighet är slut, började idag igen på Taitopajan, en verkstad där man handarbetar, skall vara där varje måndag. Dagen gick väldigt långsamt för hade inget handarbete, men vi fick pizza där idag, har även varit väldigt trött efter 2 dåligt sovda nätter. Men de var väldigt skönt att komma hem, efter att jag missat ena bussen idag, var jättehungrig och stod redan i kön på Hesburger, men det räckte alldeles för länge så jag gick hellre ut och väntade på följande buss. Sen hemma åt jag blodapelsin och kokade gott kaffe.

Soliga dagar

Har vi fått njuta av nu, denna vecka, skönt med sol som redan lite lite värmer en frusen vinterkropp... Idag min lyckodag, har fått en låda nya fräscha vårkläder som jag beställt från min favorit Klingel!! På våren är det alltid ljuvligt att få nya kläder, då vaknar jag igen till liv efter vinteridet, liksom! Annars idag bara en skön onsdag här hemma, måste även planera veckoslutet mat, mina käraste kommer detta veckoslut! Härligt!!!

Vändagen

 
Valentine´s day firades med bubbelvin blandannat gott på favvo restaurangen Sinne!
 
Även fisk av alla sorter åt vi på Brunssen och till huvudrätt Blinier, gott var det.