Fredag igen

En fredag med en massa hushållssysslor väntar, räckte först förrän jag kom opp från sängen ida, har nu legat över 12 timmar i min säng, mådde dåligt igår kväll så gick så tidigt i säng som 20-tiden redan. De ska diskas och lite städas, golven är fulla med sand... väntar väninnan hit idag på e.m. så vill ha städigt här. Något annat har jag inte nu att berätta..bara att jag saknar HONOM väldigt mycket...vet inte hur jag ska stå ut...!!! :(

Torsdag

Idag ska jag fortsätta virka på min badrumsmatta, den pinkiga färgen tar just slut så måste sätta en annan färg sen, den blir flerfärgad eftersom det inte finns så mycket av samma färg. Igår gjorde jag lite uppköp i stan före jag kom hem, köpte tandborstar till eltandborsten och en kabel. Idag har jag inget annat än jobbet på programmet. Imorgon fredag, min bästa vän skulle komma hit, så jag har nåt roligt att vänta på, men annars blir väl veckoslutet väldigt lugnt och tyst här ensam hemma.... Min kära nya manliga vän som är på jobb hör jag av varje dag, som tur, men nu kommer han väl ÄNNU senare hem än han sagt tidigare, så jag blir så förtvivlad... jag vill ju vara med honom eftersom jag haft turen att hitta honom och lära känna honom, känns så tokigt att han åkt iväg på jobb så kort tid efter att vi lite lärt känna varandra..!! Men jag hoppas tiden ändå går snabbt, det brukar den ju nog göra annars också!

Tisdagsprogram

Tisdag idag, regnar ute, grått, vått och allmänt dyster, som jag också kan känna mig..! Skall just ta bussen till stan, Ergo ida, förra tisdagen var Johanna sjuk så var bara med bästa vännen istället och gjorde roliga saker tillsammans! På konstfabriken ordnas en slags jobbfabrik, fick en inbjudan från jobbet, få se om jag orkar gå dit i regnet... Annars, väntar på min kära och den dagen han skall komma hem från utlandet och sitt jobb, dagarna känns långa när man väntar på nåt...men idag antagligen bara 13 dagar kvar, ska väl gå lätt eller hur!?

Överraskningar

På fredag var det tungt att städa, för hade varit sjuk på torsdag, hade jätteilla i magen, mådde illa och hade stegring. Barnen skulle komma vid 2-tiden redan så hann inte heller så mycket städa, och det gick väldigt långsamt för mig...! Men sen när de kom fick jag en massa överraskningar av dem, en hel "goodie-bag" med gåvor de köpt på kryssningen de varit på! Jag fick olika fina choklad, kex, godis och ett rödvin, wow alltså! Vilken trevlig överraskning, hade inte väntat alls att få sånt. Idag lördag har jag lagat första gången i mitt liv Karelsk Stek och smakade på vinet, tyckte det passade utmärkt att smaka nu med en god kötträtt, det var verkligen smaskens! Tack kära dotter för vinet!!! Annars har vi bara varit här inne, spelat lite spel och pratat.