Vad piggar upp?

Idag igen sådan dag, ingen lust att stiga opp, leva, göra nåt överhuvudtaget, sov till 12. Sen blev det kaffe och ägg, men sen kom trögheten tillbaka och jag gick tillbaka i sängen och under täcket för att glömma alla bekymmer och svåra saker, som för tillfället känns mega-stora. Men sen började min vän skriva till mig och det piggade sen upp mig så småningom, har ätit mat, fått diskat och varit och handlat till butiken, smått och gott, jaa, det piggar även upp mig, lite godis och med självmalt kaffe! Idag säger vi adjö till Januari och välkomnar snart våren som snart kommer med stormsteg! Underbart!!!!

Trögislördag

Hade ingen ork att stiga opp eller att klä på mig idag, men min kompis fick mig att piggna till och jag gick till henne på kaffe, solen har lyst idag och fåglarna kvittrade, men det blåser ganska mycket ute. Har inga program idag, ska bara mysa hemma.

Fredag igen

Veckan har igen gått med en väldig fart, tycker jag. Har varit en bra vecka med olika händelser i mitt liv. Onsdagen var särskilt trevlig med simhallsbesök, hamburgare och öl med trevligt sällskap. Idag har jag redan haft en vän på besök denna morgon, skoj!! Har inga planer idag, förutom att gå till bastun och njuta liksom alla fredagar, det gillar jag!!

Slaskväder

Regn och slask denna dag, for ner till stan och träffade dottern, handlade lite nödvändigheter i en butik före jag tog följande buss hem igen. Det är tråkigt detta våta väder, men det kan man ju inget åt ändå. Imorgon har jag planerat mitt efterlängtade simhallsbesök med min vän, förra veckan var vännen sjuk så då hade vi paus. Men hoppas det blir av imorgon, skall njuta igen 100%!!

Sista veckan i Januari

Är redan här, lite har det snöat igen och det är passlig kyla att vara ute, fastän jag bara varit en sväng till butiken idag, denna måndag. Fick veta att det inte blir någon Ergoterapi imorgon för terapeuten är sjuk. Men åker ändå till stan, synd, mitt busskort går ut imorgon, sen måste jag betala mina bussresor tills jag hittar ett nytt "jobb" åt mig. Denna vecka har jag inte så värst mycket inplanerade program, får bara ta det riktigt lugnt och spara krafterna till följande jobb.