Vad piggar upp?

Idag igen sådan dag, ingen lust att stiga opp, leva, göra nåt överhuvudtaget, sov till 12. Sen blev det kaffe och ägg, men sen kom trögheten tillbaka och jag gick tillbaka i sängen och under täcket för att glömma alla bekymmer och svåra saker, som för tillfället känns mega-stora. Men sen började min vän skriva till mig och det piggade sen upp mig så småningom, har ätit mat, fått diskat och varit och handlat till butiken, smått och gott, jaa, det piggar även upp mig, lite godis och med självmalt kaffe! Idag säger vi adjö till Januari och välkomnar snart våren som snart kommer med stormsteg! Underbart!!!!

Trögislördag

Hade ingen ork att stiga opp eller att klä på mig idag, men min kompis fick mig att piggna till och jag gick till henne på kaffe, solen har lyst idag och fåglarna kvittrade, men det blåser ganska mycket ute. Har inga program idag, ska bara mysa hemma.

Fredag igen

Veckan har igen gått med en väldig fart, tycker jag. Har varit en bra vecka med olika händelser i mitt liv. Onsdagen var särskilt trevlig med simhallsbesök, hamburgare och öl med trevligt sällskap. Idag har jag redan haft en vän på besök denna morgon, skoj!! Har inga planer idag, förutom att gå till bastun och njuta liksom alla fredagar, det gillar jag!!